Wie zijn we ?

Wij zijn Veilig Krediet

Veilig Krediet is zich bewust van haar invloed als belangrijke en geëngageerde sociaal-economische speler en zet zich al meer dan 25 jaar in voor een beter leven van huishoudens en een vlottere bedrijfsvoering door al haar klanten en partners te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun projecten met vertrouwen. Naast haar zakelijke expertise, neemt Veilig Krediet ook haar maatschappelijke rol ter harte door de vrijwillige integratie van sociale en milieukwesties in haar zakelijke activiteiten.

Veilig Krediet is een site die is opgericht met als doel bedrijven, boeren, ingenieurs, studenten, gezondheidswerkers, handelaars, particulieren te ondersteunen bij hun zoektocht naar financiering, verzekering en belastingvrijstelling. Dit Belgische bedrijf werd opgericht in 2009. In 2017 overschreed Allaert de mijlpaal van een half miljard euro aan gefinancierde leningen. Het platform is nu aanwezig in: België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk en Turkije.

Volg ons:
Wat we doen ?

Onze missie en doel

“Wij zetten een veelvoud aan snelle online leningen (E-krediet) in met absoluut onderscheidende rentetarieven.

We breiden onze diensten ook buiten Duitsland uit. We werken samen met verschillende klanten gevestigd in SEPA-gebieden.”

James Patterson

Oprichter & Directeur

Onze partners
Uitwerkingen & statistieken

Onze 25 jaar operaties

0 klanten over de hele wereld

0 projecten afgerond

0 experts in functie